За първи път през 60-те години, откакто е създадена общоесвропейска стопанска

...
За първи път през 60-те години, откакто е създадена общоесвропейска стопанска
Коментари Харесай

Атидже Вели с акция в помощ на земеделците. Компенсациите

" За първи път през 60-те години, откогато е създадена общоесвропейска стопанска политика, тя не може да извърши една от главните си цели - гарантиране на справедл иви приходи на земеделци ", уточни в изявлението си пред форума на " Стандарт " евродепутатът от ДПС/ " Обнови Европа " Адидже Вели, която е и единственият пълновръстен член на Земеделската комисия в Европарламента.

Тя предложи форумът да търси дребни крачки към решаването на криизите, през които минаваме и предложи това да бъде направено дружно.
-->
Г-жа Вели съобщи, че с цел да бъдат решени редица от проблемите в земеделието, би трябвало да се реши най.голямата рецесия у нас - политическата и да бъде формирано държавно управление. А един от проблемите съгласно нея е неравноправното отношение към земеделските производители в европейските страни и у нас.

" Като член на комисията по земеделие аз разгласих за непримирима по тези неща. И поискахЕК да преразгледа и разшири многогод финсовата рамка с по-висок процент на обезщетенията за по-ниски заплащания ", съобщи Вели. И акцентира, че те би трябвало да бъдат съобразени с националната специфичност, войната в Украйна и всички последици от нея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР